mandag den 5. september 2011

Hvad gør i med aflagt babytøj.

Nu da jeg ved vi får en dreng, kan jeg så småt godt begynde at rydde op i alt det lyserøde og lilla pige babytøj. Har overvejet at farve nogle af tingene, så de kunne bruges igen.
Men hvad har du gjort. Givet det væk, solgt det og hvorhenne eller noget helt tredje. Kom gerne med gode ideer. Har overvejet trendsales men orker ikke i min tilstand at sende af fra posthuset hele tiden.- Posted using BlogPress from my iPhone

9 kommentarer:

 1. jeg sælger det, enten til veninder eller på tøjmarked. Og så køber jeg nyt til børnene, for de penge jeg tjener på det :D

  SvarSlet
 2. Det pæneste af det har jeg givet videre til andre i familien, ellers er det kommet i genbrug. Nogle enkle større ting har jeg solgt.

  SvarSlet
 3. Hvert barn har en kasse på loftet med børnetøj, tænker at jeg ville have elsket hvis min mor havde gemt noget af mit (GODT hun gemte elefanterne!!!!) :)
  Ellers har jeg pakket alt andet sammen og givet det til en dame som sender det til Estland, Letland og Rusland.

  SvarSlet
 4. Hvad med at bytte med nogen der står i omvendt situration - Trendsales, den blå avis, gul og gratis m.m. :)

  SvarSlet
 5. nu er jeg jo så heldig at have 2 drenge, så der har været en del genbrug.

  nu hvor den mindste er blevet "stor" har jeg solgt "mærketøjet" på trendsales, noget har været lånt ud og er lige kommet hjem, det skal pakkes ned og vente på min svigerinde bliver gravid. og en smule bliver solgt når der er loppemarked på skolen her sidst på måneden.

  nå men altså, jeg vil foreslå at du samler 1-2-3 str. i en sort sæk, sætter den på den blå avis for X kroner som afhent selv.
  så skal du ikke på posthuset hele tiden og du kommer hurtigt af med det.

  SvarSlet
 6. Da Freja var enebarn gemte jeg det i håb om endnu en pige, noget solgte jeg og andet smidt ud.
  Da Nynne kom til verden overtog hun i takt med at hun kunne passe det gemte tøj.
  Jeg har gemt enkelte stykker tøj, men fordi jeg synes det er hyggeligt om mange år at pigerne har noget tøj fra lille. Ellers har jeg solgt noget eller foræret noget væk

  Jeg har solgt meget på trendsales og gul&gratis og et babysite som hedder babyxplore.dk

  Babytøjet var nemmest at komme af med da jeg samlede en masse i samme størrelse.

  Held og lykke med salget :)

  SvarSlet
 7. Veninder, eller veninders veninder :)
  Mødrehjælpen og en del genbrugsbutikker er også glade aftagere...

  SvarSlet
 8. Selger det, gir bort? Min sønn var premature, så prematureavdelingen på sykehuset fikk alle klærne i str 45 og 50 (VELDIG liten størrelse...)Har solgt på nett eller bruktmarked som er første lørdag i mnd her i byen, pengene har jr fått på konto;-)Lykke til!(har akkurat pakket esker klar til salg i str 62-92...)

  SvarSlet
 9. Tak for alle jeres forslag og ideer. Havde hvad tøjet angår nok ønsket en pige. Det er jo lidt af en udskrivning at investere i helt ny garderobe. Men bortset fra det glæder jeg mig til at finde ud af hvordan det er at få en dreng. Heldigvis har jeg allerede arvet en masse fra vores fætter på 1,5 år. Dejligt med fint aflagt tøj.

  SvarSlet

Dejligt du kiggede forbi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails