onsdag den 12. oktober 2011

Alt det jeg har glemt ved at være gravid.

Kender du det. Alt det du oplevede under første graviditet er lykkelig glemt, og kommer nu under anden graviditet som aha oplevelser eller åh nej oplevelser. Her er en række af de ting som jeg i de 6 sidste måneder har skulle genopleve, hvilket ellers var glemt eller fortrængt.


- sover dårligt; da jeg altid sover på maven, er det nu en kamp at få en god natte søvn.
- har fået tændt for den indre baby alarm igen. Hører nu og vågner ved den mindste puslen.
- en appetit som går lidt i bølgegang.
- Sure opstød da maven efterhånden er stor og trykker godt på de indre organer.
- smerte som for mit vedkommende åbenbart skal være min tro følgesvend når jeg er gravid.
Ødematøse ben; fik et chok da jeg igår aftes smed stængerne op i sofaen og for sjov trykkede på mit skinneben. Fingeren blev sgu stående. Det var tidligt tænkte jeg.
- kiloene. Puha har allerede taget 12 kilo på og har stadig 3 måneder igen. Sidst tog jeg 16 kilo p og fødte i uge 35.
- humøret. I week løb det helt af med mig. Havde uro i kroppen, helt rastløst og græd og kunne ikke fortælle hvad der var i vejen. Det tror jeg er første gang hormonerne spiller mig så stort et puds. Ellers plejer der jo at være en grund til ens ubalance i humøret.
- forandring af hud hår og negle.

Ja listen ender ikke her og de sidste tre måneder gemmer sikkert også på nye glemte oplevelser. To be continued.

Hvad var dine glemte oplevelser i dine graviditeter?

(ps: billedet er fundet på nettet. Det er ikke mig. Men vildt ser det ud med den lille fod)

6 kommentarer:

 1. Pudsigt med det billede, jeg har lavet en kage, der ligner rigtig meget :) http://kreasoester.blogspot.com/search/label/Gravid.
  Jeg er bare glad for at jeg har fået de børn, jeg skulle have, og at generne efter massiv bækkenløsning trods alt er til at leve med i dag, selvom jeg stadig skal passe på hvad jeg laver. Håber du slipper for halsbrand :)

  SvarSlet
 2. ej et sjovt billede.... Jeg kan huske at jeg havde glemt hvor ondt det gør når babyen sådan rigtig begynder at sparke.. Det er bare ikke hyggeligt de sidste mdr...

  SvarSlet
 3. Jeg glemmer aldrig da jeg kiggede på den positive graviditets-test (her med Emil) og vupti så var kvalmen der og jeg tænkte ÅH NEJ den kvalme, jeg magter det ikke :)

  SvarSlet
 4. Jeg måtte vært en av de heldige! Hadde få plager under graviditeten, kun lettere halsbrann, så jeg knasket mandler hele dagen. Og mistet lysten på godis og sjokolade, så jeg la kun på meg noen få kilo.. Etter fødselen var jeg mye syk pga svangeskapsforgiftning, så da kom alt det negative.. Men så deilig å være gravid at man gjerne hadde gjort det igjen;-) Klem

  SvarSlet
 5. Åh ja, den dårlige nattesøvn...Alle sagde "Husk nu at nyde at du kan sove uden den lille vækker dig" Og jeg tænkte "Hvad? det gør hun da allerede?!?" Hun sparkede og moslede rundt hver gang jeg vendte mig i sengen, eller skulle op for at tisse eller have en nat-snack.

  SvarSlet
 6. Herligt Billede - det er skønt at være gravid, trods de evt. gener man måtte have. :D

  SvarSlet

Dejligt du kiggede forbi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails