mandag den 17. oktober 2011

Gode råd til sure opstød og halsbrand.

Nogle gode råd. Hvad hjalp dig under din graviditet mod sure opstød og halsbrand?


- Posted using BlogPress from my iPhone

12 kommentarer:

 1. Jeg spiste mandler, massa af mandler, og så må man også gerne spise alminox (håndkøbsmedicin), hvilket jeg gjorde når det var helt utåleligt.

  SvarSlet
 2. Åh, åh... Det vækker minder. Jeg var SÅ plaget af halsbrand... Adr!!

  Det bedste for mig mandler og link -begge dele i store mængder. Linken købte jeg i de helt store flasker og jeg opbevarede dem på natbordet.

  SvarSlet
 3. Gaviscon fra apoteket!:-)

  Kh Camilla

  SvarSlet
 4. Jeg har prøvet det meste, og vil klart anbefale Gaviscon :)

  SvarSlet
 5. Mandler på meg også. Hadde lite halsbrann under graviditeten, men desto mer idag. Enkelte ganger så vondt at det kjennes som et hjerteinnfarkt!! En gang det var krise og jeg nesten ikke fikk puste, blandet jeg en liten skje natron i et glass vann og drakk. Anbefales KUN hvis det er krise, effektivt som bare det!! Lykke til;-)

  SvarSlet
 6. Drop kaffen, det hjalp her ;o)

  SvarSlet
 7. Mandler brugte jeg også meget og lakeroler.

  SvarSlet
 8. Salmiak lakrids helst spunk vilket også var billigst. og ellers alnimox.
  Det siges at hvis man døjer meget med halsbrand, tyder det på at barnet har meget hår på hovedet(det har passet på mig alle 3 gange)

  SvarSlet
 9. Øh..jeg var i fordumstid også meget plaget af halsbrand da jeg ventede min yngste datter..Jeg drak saftevand...eller når det var helt galt spiste jeg en sukkerknald...Det virkede altså for mig også selvom det ikke er særlig sundt med at det sukker...Held og lykke med at få bugt med "ildebranden"

  SvarSlet
 10. det er godtnok længe siden, men jeg husker at alminox hvde en fast plads på natbordet, desuden undgik jeg så vidt muligt fed mad, og mad med syre i:)

  SvarSlet
 11. Tusind tak for alle jeres erfaringer. Jeg tager det hele til mig og kan prøve lidt af og se hvad der har bedst effekt på mig. Drikker ikke kaffe og vil prøve at holde mig fra sodavand.

  SvarSlet

Dejligt du kiggede forbi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails