søndag den 23. oktober 2011

Hjælp til køb af IPad


Overvejer kraftigt at købe en IPad. Men der er mange ukendte faktorer jeg skal ha styr på inden jeg beslutter mig.
Hvor mange GB?
Med eller uden 3G?
Hvilket abonnement skal vælges?
Det jeg ved er at den skal være hvid. Så langt så godt. Har du nogle erfaringer du vil dele, så jeg kan blive lidt klogere inden jeg køber.

7 kommentarer:

 1. Allerførst: pas på, du bliver afhængig! :o). Hvis du allerede har iPhone kan 3 ikke betale sig, da du bare kan bruge den for at tilgå wifi. Hukommelse afhænger helt af hvordan du vil bruge den mht. film, billeder osv...

  SvarSlet
 2. Hej Lise

  kan du ikke lige maile til mig hellejescika@gmail.com

  SvarSlet
 3. Med hensyn til 3G, så skal du jo lige overveje, hvor du skal bruge den. Hvis jeg skulle have en ville jeg helt klart købe uden 3G, da jeg kun ville bruge den hjemme eller på min skole, hvor der begge steder er Wi-Fi. Jeg ville også vælge en 16 GB, da det jo er masser af plads. Men igen det kommer jo an på, hvordan du tænker du skal bruge den :)

  Klem Pernille - pescno.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Tak for jeres input. Den er tiltænkt at skulle bruges i sofaen istedet for det store monstrum vi har nu. Vi skal fortsat ha en stationær i huset til at lagre billeder mm.

  SvarSlet
 5. Så er den "lille" med WiFi perfekt - det er den vi har og har aldrig haft behov for 3G - tror du vil blive rigtig glad for den...perfekt til barsel ;o)

  SvarSlet
 6. Nu er jeg i tvivl om jeg skal købe en brugt ipad1 som jeg har fået tilbudt til 2500 eller om jeg ska smide en tudse mere i puljen og købe en 2'er.

  SvarSlet
 7. Det kommer an på hvor stor den er. Synes det er dyrt, hvis det er den mindste, men hvis det er den store er det da okay :) Synes ikke der er særlig stor forskel på 1'eren og 2'eren

  SvarSlet

Dejligt du kiggede forbi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails