tirsdag den 15. november 2011

Børnetøjs- himlen/helvede...

 Så er der blevet sorteret til den store guldmedalje. Alt Trine's tøj fra str. 50-92 er sorteret og enkelte dele lagt på Trendsales. Og de 5 kasser som rummede alt hendes tøj er stort set blevet fyldt op igen med drenge tøj, som jeg har købt brugt men også arvet en stor sjat fra min storebror. Der er mange penge sparet ved at arve flot brugt børnetøj...
 Og alle drenge kasserne er sorteret i str og klar til at komme i skabet igen. Så kan vi tage dem frem en ad gangen det næste års tid. Dejligt at få styr på det.
Trine's tøj (snøft - meget vemodigt synes moderen) er gjort klar til salg i 4 kurve efter størrelse. Sælger alle delene på markedet på lørdag i Egernsund v/ Gråsten til 5-15 kr pr del. Så kom og gør et kup hvis du er de kanter. Håber at kunne få tyndet lidt ud i det.

4 kommentarer:

 1. Vi har også lige sorteret i Sofies tøj. Hold nu op de har meget! Men dejligt når det er gjort! Har også solgt en del af Sofies, synes heller ikke det var så nemt! :-/ Og lækkert som du har sorteret det så det er nemt og overskueligt! :-)

  SvarSlet
 2. Det er et stort arbejde, men rigtigt fedt at pakke op efter 5 år....Jeg har lavet et word-dokument, hvor jeg har skrevet ned, hvad tøj der er gemt. jeg har brugt den samme skabelon til de forskellige størrelser fx. trøjer, kæ(kort ærme), læ (langt ærme), bukser, nattøj str. 86. 92, 98, osv.. Så kan jeg sidde ved computeren og tjekke, hvad jeg har og hvad der kan ønskes i fødselsdagsgave eller julegave.....Lidt omstændigt, men meget anvendeligt, når man som jeg, har en meget dårlig hukommelse...:o)

  SvarSlet
 3. Hold nu op sikken et arbejde :)
  Du er da en total praktisk gris Lise, ikke ligesom mig der glemmer hvad jeg har købt og finder det frem når det er for småt :)
  kh

  SvarSlet
 4. øv, det er også mit aller meste hadet job, oprydning i ungernes skabe.
  Vi er heldigvis over de små størrelser så nu er det ikke helt så ofte der skal ryddes ud, men stadig JEG HADER DET!!!
  Krydser fingre for at din oprydning giver lidt dejlige penge til dig på markedet, ekstra penge i denne tid er ikke så dårligt ;o)
  pøj pøj med det.

  De kærligste hilsner
  Jill

  SvarSlet

Dejligt du kiggede forbi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails