fredag den 11. november 2011

Hvorfor kan man ikke fotografere lilla

Hvorfor er det lige hver gang at jeg skal tage billeder af noget som er lilla, bliver det aldrig virkelighedstro på mine fotos.
Men derfor skal i ikke snydes for at se før og efter billeder af min ølkasse. Skal bruge den til marked næste week. Og ellers er tanken at der skal monteres nogle hjul fra IKEA på den og bruges som bogkasse på Trines værelse.

Ha' en god dag - Lise

5 kommentarer:

 1. Mærkeligt, det har jeg også prøvet flere gange.. der MÅ være noget med lilla. Har fundet ud af at det går bedst i fuld dagslys.
  God weekend!

  SvarSlet
 2. Hvor skal du på marked henne søde??
  Jeg havde 3 orange ølkasser tilbage i 2002 (da jeg ventede Anna) - dem malede jeg hvide og gud hvor har jeg fortrudt det mange gange. De var så meget flottere i orange/afskallet/fedt look...
  Nå, men måske de bare skulle blive gule en dag hvor jeg keder mig :)

  SvarSlet
 3. Da børnemessen blev aflyst har jeg købt mig en lille plads til noget marked d 19 nov i egernsund. Glæder mig. Har sat priser på mine ting i dag, så nu er jeg næsten klar.
  Min ølkasse har været fin i rigtig mange år. Har fungeret som reklamekassen. Men efter at vi er flyttet i hus endte den i garagen hvor der efterhånden er blevet smurt ind i maling og skidt. Den var ikke pæn mere. Synes også dine kasser skal ha en omgang gul Libbie.

  SvarSlet
 4. Lilla blir ikke bra på bilder fordi de inneholder røde pigmenter(Du har merket at rødt også gir feil farge?)Hvis du fotograferer ute i dagslys kan du få det til. Når du ser på TV på amerikanske talk show(feks Oprah) legg merke til at mange har røde klær på seg. Dette fordi rødt "sluker" alle andre farger og personen med røde klær blir et naturlig midtpunkt og kommer på tv, fordi kameramamnnen tiltrekkes av rødfargen.. Sånn er det i naturen også. Spennende ikke sant?

  SvarSlet
 5. hvis du har malet din fine fuglsangkasse hvid er jeg målløs, nu er det bare en kasse af træ som der engang havde et stykke industrihistorie :(

  SvarSlet

Dejligt du kiggede forbi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails