søndag den 20. november 2011

Marked og julebag..

 Så var jeg til marked igår i Egernsund tæt ved Gråsten.. Puha en fiasko. Ja undskyld jer der kommer fra lokalområdet, men vi var simpelthen for langt ude på bøh-landet til at folk var med på noderne og ville bruge lidt ekstra penge på hjemmegjorte kvalitets ting. I bund og grund viste det sig at være et loppemarked og dem som kun havde lopper med, solgte rigtig meget. Os der havde vores egne varer med måtte nøjes med et betydeligt mindre beløb. Cathrine var også med og havde vidst samme oplevelse som vi andre.Jeg havde dog også lidt lopper med i form af trines babytøj, hvilket jeg stort set kun solgte af. Et enkelt sæt dukke sengetøj blev købt. Ellers var det bare som det hedder på godt tysk: Lange nase....Så nu ligger jeg alle mine varer ind på mine butikker, hhv Trendsales og Amio. Så kig forbi de næste par dage...
Og så fik mig og Trine bag lidt mere julebag her i formiddags. Det blev til kokosbrød med glasur og honningkagefigurer med glasur og pynt. Trine var helt opslugt og faktisk rigtig dygtig til at hjælpe til hele vajen igennem, både med at hælde ingredienser op, ælte dej, stikke figurer ud og ligge på plade og drysse pynt på... Og så smagte de også bare super.

2 kommentarer:

 1. Flot stand du har fået lavet dig, men ærgeligt at du ikke fik solgt ret meget :(
  Vi skal vidst også snart igang med bagningen. Har lige købt lidt nye udstikkere, så når de kommer... :)
  Tak for sidst forresten. Super hyggeligt.
  Knus

  SvarSlet
 2. Surt show - nogle gange tror folk bare at de skal have smidt ting i nakken, når det går på marked!!!! Du må finde et andet sted næste gang!
  Kh Trine

  SvarSlet

Dejligt du kiggede forbi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails