torsdag den 17. november 2011

Syge mænd

Hvad er der med mænd når de bliver syge. Her hjemme har jeg ihvertfald lyst til at rejse hjemme fra et par dage når det står på. Nu har min bedre halvdel været syg siden søndag med influenza og nok også lungebetændelse. Han kommer med små suk, klynk og puster konstant. Hoster, harker og sprutter så højt og overdrevet at naboerne også kan høre det. Ved ikke om det bare er fordi jeg er sygeplejerske at jeg synes det er træls. Men er ved at være træt af det. Han var også syg for en måned siden i samme kaliber, så min sygdoms tålmodighed er ved at være opbrugt. Prøver på ikke at vise det. Spørger sødt og bekymret til hans tilstand engang imellem, men prøver ellers at holde mig lidt på afstand.
Hvordan er jeres mænd når de er syge, og hvordan tackler du dem.


Ha' en god dag - Lise

5 kommentarer:

 1. Det lyder næsten som min mand :o) men husk nu:
  Der findes to former for sygdom her i verden: Den der rammer kvinder og børn, man kommer let igennem den, uden særlig meget vrøvl og ynk. Også den der rammer mænd: Hård og nærmest livstruende, svær at stå igennem. Sygdommen hos mænd kræver ekstra omsorg og pleje ;o)

  SvarSlet
 2. Jeg trak lidt på smilebåndet da jeg læste din overskrift. Jeg vidste godt hvad det handlede om.... Stakkels mænd og rigtig god bedring med ham. Iøvrigt fint indlæg fra Heidi- så blev vi så kloge... ha ha.

  Kh Mette

  SvarSlet
 3. uh ja,den forfærdelige mande-influenza, det er ikke sjovt. slet ikke for kæresten/konen! ;-)

  SvarSlet
 4. Nøjagtig lige som du beskriver det og så skal han ALTID have knor koppen suppe :0)
  Virkelig irreterende at høre på

  SvarSlet
 5. Hmmm... ja kender det godt - men her hoster jeg på 3.uge - og det er der vist desværre også nogen der efterhånden er træt at at høre på ;0)

  SvarSlet

Dejligt du kiggede forbi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails