Sider

lørdag den 2. juni 2012

Barnevognspude - og kommende DIY

Jeg har rigtig hygget mig med at lave disse puder til tøserne fra min mødregruppe og givet dem hver især deres eget personlige look.


I næste uge når jeg får tid, ligger jeg en DIY ind så i alle selv kan sy jeres støttepuder til barnevognen. Gustav har brugt sin siden han var knap 4 mdr.Jeg har brugt mit strygestof fra LaraLil, mit nye indkøbte neonbånd og neonsytråd fra BettyP og en hæklet blomst til at pynte puderne med.

NB: Er der ikke snart en venlig sjæl der kan fortælle mig hvor fejlen ligger, siden der ikke bliver vist billeder på blogrollen når jeg laver indlæg via blogpress fra iPhone. Når jeg laver indlæg med Blogger via iPhone, kommer der billede på. Mystisk men død irriterende, da et indlæg med billede på blogrollen ser mere indbydende ud.

Fortsat god dag - Lise

8 kommentarer:

 1. Hold da op helt op, du har da godt nok været produktiv :) Men de er vildt flotte.
  Knus

  SvarSlet
 2. hvor er de bare flotte, fedt at du smider en diy på så andre også kan få glæde af at sy en pude der både er praktisk men som også pynter i barnevognen :)

  jeg undrede mig godt nok over hvorfor du ikke havde billede på, men løsningen har jeg desværre ikke.

  SvarSlet
 3. Glæder mig til der kommer en DIY - Jeg mangler nemlig sådan en, men synes dem man kan købe er, mildt sagt, forfærdelige!!! ;0)

  SvarSlet
 4. Jeg har faktisk ikke set sådan nogle før.. de er da geniale! Sådan en vil jeg da prøve at sy hvis vi får en lillebror-/søster en dag - glæder mig til en diy :)

  SvarSlet
 5. Hej Lise

  Jeg har sendt en mail til dig :D

  SvarSlet
 6. Hej er det muligt at få mønster eller fortælle mig hvor jeg kan købe et de er vildt flotte dem du har lavet hilsen Jette

  SvarSlet
 7. Hej er det mugligt jeg kan købe mønsteret af dig
  Hilsen Jette
  De vildt flotte

  SvarSlet
 8. Er du klar over dit mønster er lagt flere gange ind på pinterest

  SvarSlet

Dejligt du kiggede forbi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails