torsdag den 14. juni 2012

Se min' stole - De er hvid som...

... To styk trip trap-stole hjemvendt fra autolakereren. De er bare blevet super flotte. Vil prøve at passe godt på dem så de ikke allerede er skallet af om et par måneder. Så derfor får Trine også en hynde at sidde på igen. Gustav har endnu ikke indviet sin stol, men han skal snart sætte med til bords.

9 kommentarer:

 1. Hvor er de fine og ja rene og uden skrammer, jeg har for nylig sat en istand og netop det med hvor godt malingen holder er jeg ret interesseret i. Du skriver autolakerer, ved du hvilken maling han bruger? og vil du fortælle hvad det koster at få dem malet sådan et sted.
  Eva

  SvarSlet
  Svar
  1. Ved ikke hvilken sloga maling de bruger. Men min farvehandler anbefalede ihvertfald ikke at man malede dem selv, da det ikke vil holde på sådanne stole som får mange knops. Jeg gav 500 pr stol.

   Slet
 2. Hvor er de fine! Jeg vil også ha malet vores gamle tripp trapp og kører dem også til autolakerer. Det holder bare bedre end når man selv fedter rundt med pensel og maling. Og lige præcis de her stole skal jo kunne indstilles og fungere, så det dur ikke at man har malet en skrue fast eller sådan noget! ;-)

  SvarSlet
 3. Jeg HAR lige malet vores stol hvid, og indtil videre holder malingen godt. Det er sådan noget panelmaling med meget høj glans. Men næste gang bliver det absolut autolakering, til den pris? Det er billigt synes jeg!

  SvarSlet
 4. Hvor er de blevet fine, Lise.

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Bemærk venligst det store billedformat. Tihi

   Slet
  2. Jeps du kan jo nok;-)

   Slet
 5. Vores er også malet ved autolakereri - før hvide efter mat sort.

  De ser altså bare helt nye ud når man får det gjort prof. Min mor og far fik deres to (gamle) malet hvide ved samme lejlighed. Er sikker på at de har været noget mere omhyggelige med forarbejdet end jeg ville ha' været.

  God weekend ;o)

  Indtil videre (snart 2 år siden) synes jeg det holder bedre end fabrikslakeringen (også uden pude) ;o)

  SvarSlet

Dejligt du kiggede forbi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails