søndag den 10. juni 2012

Færdig heldragt og kunsten at vaske gul.

Så blev jeg færdig med denne heldragt i kort model. Mønstret er MiniKrea og super let. Der er brun rib i kanter og brun strygestof som deko.


Og så er der lige det der med at vaske gult. Har stadig ikke lært det. Er det en ren gul bluse kommer den altid med i den hvide/lyse vask. Men er der også mørke farver i, hvor gul kun er detaljen eller en farve blandt mange andre farver i noget Strib, så ender den altid med at være kedelig gulgrå efter vask. Er du god til at vaske gul?

Lise :o)

4 kommentarer:

 1. Næh ikke specielt go' ;0)
  Vi har en del i grønlige farver / lime agtige.
  Vasker ofte gult sammen med dette...

  SvarSlet
 2. Når du selv syr, skal du lige huske at vaske stofferne først - særligt når der er tale om gul og brun - så undgår du, at stofferne smitter af på hinanden, når du nu har brugt tid på at kreere fine sager.
  Jeg har desuden overvejet at lade mig overtale af reklamerne og købe noget af de dersens 'klude' man kan putte i vasken, som opsuger overskudsfarve i vandet, så det ikke sætter sig i det andet tøj ;)

  SvarSlet
 3. Ja du siger da noget Line. Har lige forbasket en super sød Hummel bluse af Gustavs hvor der var en knald gul i striberne. Nu er den efter 1. Vask allerede gul/grå. Øv.

  SvarSlet
 4. Hvor er den fin :) Jeg får også vasket mine lidt gråt, men faktisk kan man i stedet for at købe der der dyre klude bare smide et par almindelig engangs skum vaskeklude med i vasken, så kommer de ud og er helt farvede fordi de tager den overskydende farve, det har min søde kæreste lært mig, nu skal jeg så bare lære at huske og gøre det så jeg ikke får gul/gråt tøj ;)

  SvarSlet

Dejligt du kiggede forbi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails