fredag den 9. november 2012

Hjælp - Efterlysning på garn.

Er gået igang med at strikke en vest til Trine og mangler nu et halv nøgle garn for at blive færdig. Så mig ned i SuperBrugsen fuldt overbevist at de da lige havde det nøgle jeg manglede. Men æv bæv. Lige den farve havde de ikke mere og kunne heller ikke bestille den hjem. Så nu må jeg have en Efterlysning igang. Søger et nøgle garn fra Coop, som føres i SuperBrugsen og Kvickly, der hedder Lazio og har farve nr: 19100. Garnet er vist på billedet men skal have den farve som jeg har strikket i. Altså rosa og ikke lilla. Har din Brugsen eller Kvickly sådan et nøgle tilbage så gi mig lige et pran.

8 kommentarer:

 1. Jeg skal nok i brugsen i morgen, så kigger lige om de har det :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så har jeg været henne og kigge, de havde Lazio garnet, men kun i 5 farver og din farve var ikke en af dem, desværre :( Håber du finder det :)

   Slet
 2. Svar
  1. Krydser fingre for at der ligger et nøgle og venter på mig derude et sted.

   Slet
 3. Jeg har kigget i min lokale Superbrugs i Kolding og der havde de desværre ikke noget. Håber du finder det, ved godt hvor trælst det er at mangle til et projekt.

  SvarSlet
 4. Jeg har et enkelt nøgle liggende i den lyserøde Lazio...hvis ikke du finder et andet så giv lige lyd så sender jeg det til dig...

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er da bare dagens kvinde i skysovs. Jubii

   Slet

Dejligt du kiggede forbi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails