mandag den 23. september 2013

Ny buksedragt - Fernanda

Så er der endnu engang produceret en buksedragt. Denne gang er mønstret det nye Fernanda fra Stof2000. Jeg har også købt lillepige modellen, som jeg dog ikke har nået endnu.
Stoffet er viskose jersey i koksgrå fra Stofogstil og virkelig lækker at have på. Total godkendt og kan varmt anbefales.
Jeg har dog 2 ændringsforslag i forhold til vejledningen.
1. Jeg har syet modellen i str L, hvor mønstret viser en slids på 40 cm bagpå. Min er kun 25 cm og kan stadig fint tages af og på. Så ingen grund til at gøre den så lang.
2. Løbegangen rundt skrives i vejledningen at begge sidder bukkes ind og påsyes tilsidst med stikninger i hver side. Jeg har syet løbegangen med rundt da man syer overdel og buks sammen. Pres den ene side af løbegangen 1 cm ind med strygejernet.  Læg løbegangen ind mellem buks og overdel med den side som ikke er presset og sy rundt.  Vend nu buksedragten om på retsiden og sy nu en stikning rundt fra retsiden på løbegangen på den pressede side. (Håber det gir mening).
Her er ihvertfald resultatet:

9 kommentarer:

 1. Lækker dragt...jeg må se at få bestilt det mønster!!!

  SvarSlet
 2. Det er virkelig en flot dragt! Mums, hvor må den være rar at have på :-)

  SvarSlet
 3. Den ser rigtig smart og lækker ud. God ide at sy den i jersey. Jeg er ved at sy den til min datter i viscose.

  Kh Mette

  SvarSlet
 4. Cool Lise. Jeg må låne Lenas mønster så nu mangler jeg bare tiden :)

  SvarSlet
 5. nøj hvor er den bare lækker, jeg har også købt begge mønstre, bare ikk fået taget mig sammen endnu til at tegne det op...

  SvarSlet
 6. Du er så sej til det med den symaskine Lise!

  SvarSlet

Dejligt du kiggede forbi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails