søndag den 9. juni 2013

Barnevognspuder og lamineret mønster

Har efterhånden syet en del barnevognspuder og tror desværre ikke at 100 slår til mere. Så mit mønster er også mærket deraf. Min veninde kom den anden dag med den geniale ide at laminere mønsterdelene. Og da Gert havde lamineringsmaskinen fremme slog jeg til. Det er blevet knald godt. dog kunne det store rygstykke ikke være i en A4,så der måtteder foldes 2 lamineringsark rundt om og strygejernet måtte udgøre det for maskinen. Men det er da bare 17 gange nemmere at klippe dele ud nu og helt uden af bruge nåle. Fedt. Og hvorfor var det ikke mig der fik den geniale ide.
Ellers er der igen en håndfuld puder eller to i kan nyde synet af.

PS: Føler lidt for tiden at jeg er lidt utro mod min blog, da det meste blogger-energi, gives til Instagram. Men er det ikke mange af jer der har det sådan.

7 kommentarer:

 1. De er altså bare så fine dine barnevogns-puder. Jeg har længe tænkt på at sy en. Nu må det altså snart blive... Jo kender godt det med at forsømme bloggen pga Instagram. Faktisk synes jeg at det er rigtig ærgerligt. Mange dropper helt bloggen til fordel for IG. IG er nemt og hurtigt, men slet ikke det samme som et godt kreative blogindlæg. Jeg ville ønske at de forskellige blogs ville blomstre op igen.

  Kh Mette

  SvarSlet
 2. Ih altså... Jeg ser især en af dem som jeg tror jeg snart får at se live.... Den er bare lige i øjet:-)

  Kh Jonna

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 4. Flotte og geniale puder - sælger du mønster på dem??? Venligst Kirsten

  SvarSlet
 5. Hej lise.
  HVis jeg nu gerne vil købe en hvordan får jeg så best kontakt til dig? MVh maria (midde_musen@hotmail.com)

  SvarSlet
 6. Kan man købe dit mønster?
  Mvh. Kristina_sh85@hotmail.com

  SvarSlet

Dejligt du kiggede forbi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails