tirsdag den 18. juni 2013

Maledag og picnic

Idag startede jeg hårdt ud med at male sternbrætterne hele vejen omkring vores hus. De var indtil nu rødbrune og jeg gav dem en omgang entricit-grå (tror jeg nok den hedder). Dog nåede jeg kun halvvejs rundt om stuehuset, så var myoserne i nakke og skuldrene helt oppe at ringe. Har jeg sagt jeg har en sart nakke. Bare at gå med en rygsæk i mere end en time, så er jeg kvæstet og stenhård af myoser.
Men den anden halvdel af huset bliver senere på ugen. Og så er der selvfølgelig også garagen holdende. Nå men vi når det nok. Sidst på sommeren tager vi hul på årets andet projekt, nemlig at fjerne vores gamle stakit op langs indkørslen og mure søjler og få ivar-plank op imellem (cement-planker, som er vedligeholdelsesfrie). Bliver skide godt. Men her i huset tager ting tid.    

Men vejret var jo bare super skønt, så der blev serveret picnic-pizza på tæppet i haven. Nabopigen spiste også med. Og imens vi spiste kravlede den lille skid til Gustav sgu selv op ad vores trappe arrangement og helt op til rutsjebanen. Han er frygtløs. Har jeg fortalt at han fik en Playstation i hovedet i lørdags, hvilket resulterede i en hul i hovedet og en kæmpe stor bule i panden. Tror da vidst vi skal til at holde ham under kyndig opsyn.....

1 kommentar:

  1. Her i huset tager ting også tid - men så er det måske ekstra dejligt, når man får dem gjort? ;-) Hvor ser det bare hyggeligt ud med picnic'en!

    SvarSlet

Dejligt du kiggede forbi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails