torsdag den 1. maj 2014

April - 12 months of knitting.

Så blev April projektet færdig for ca en uge siden. Og boede nærmest i den lige fra starten, indtil varmen kom i denne uge. Mønstret er købt på Ravelry hos Pia Hernø og hedder Arvingen, efter at hovedpersonen Gro havde en lignende på i tv-serien af sammen navn. Sjovt nok havde jeg endda taget et billede af hende på fjernsynet, da jeg synes den var fed og gik igang med at lede efter lignende poncho-sweater. Og vups så havde Pia lavet et mønster til selvsamme.
Jeg har strikket den med tre tråde. To tråde højlandsuld fra Garnudsalg.dk hvor jeg brugte 4 nøgler og en tråd Alpaka fra Garngaragen hvor jeg ligeledes brugte 4 nøgler. Ialt ca brugt for 300 kr i garn. Jeg har dog strikket ærmerne længere end angivet i opskriften. Jeg må åbenbart ha lange arme. Og så har jeg ikke bukket halsen ned og syet den fast, men blot ladet den stå som en høj hals, hvilket jeg godt kan lide. Den er super nem at strikke, selv for en strikke novice som mig. Til Maj projektet har jeg kastet mig ud i en engelsk opskrift, som jeg har måtte indse at jeg skal have støttepædagog på fra starten. Så jeg har allieret mig med en sød oversætter, Emma, som oversætter afsnit for afsnit for mig. Er snart færdig med det første, så tror det nok skal gå.
4 kommentarer:

  1. Og du ligner hende jo næsten også 😜

    SvarSlet
  2. Den er så fin. Tror også sådan en skal på pindene herhjemme, når jeg altså bare lige bliver færdig med de andre projekter .

    SvarSlet

Dejligt du kiggede forbi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails