fredag den 9. maj 2014

Farvel DIY - Goddag købe-mønster

I nu 2 år har jeg haft en DIY på bloggen til mine barnevognspuder. I har hørt mit dilemma før. Min DIY har altid opfordret til at det var til eget brug og ikke videresalg. Men gang på gang har jeg set flere i blogland, Instagram, facebook m.m. bruge mit mønster til salg af deres egne barnevognspuder. Og ikke mindst alle mine kære faste læsere har gang på gang sendt mig mails, hvor de har spottet puder til salg som er syet ud fra mit mønster. Tak for jeres opmærksomhed. Indtil videre har jeg ikke draget nogen konsekvens.

Nu synes jeg dog at tiden er moden til at tage min ellers meget eftertragtede DIY af bloggen. Den nåede næsten at runde 30.000 visninger på de to år. Ikke dårligt.
Istedet ligger mønster på selv samme i shoppen som kan købes for sølle 25 kr. Tvillingepude kan også købes for bare 35 kr for mønster.
Så send mig endelig en mail, hvis du vil ha fingrene i mønsteret, til den uundværlige barnevognspude.

13 kommentarer:

 1. SÅDAN Lise!!
  Det sku du ha gjort for længe siden :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tja... nu har jeg ihvertfald bidraget til kreativiteten i blogland i 2 år. Mønsteret har ligget til salg i nogle måneder nu.

   Slet
 2. Sikke en fin beslutning Lise og fin pris! :-)
  Men skal der ikke stadig stå at den ikke må bruges i kommercielle formål?
  Hav en dejlig weekend

  SvarSlet
 3. Det synes jeg er helt i orden. Det er strengt at nogle udnytter DIY'er, men sådan er det nok bare. Så jeg er enig, det skulle du ha' gjort for lang tid siden.

  SvarSlet
 4. God ide - og meget fin pris :-)

  SvarSlet
 5. Hvor er i søde allesammen. Tak for jeres opbakning...

  SvarSlet
 6. Det er en god ide. Er ofte blevet lidt forarget når jeg rundt omkring, specielt på facebook, har set folk sælge af din model, og måske mest af alt UDEN at linke eller andet til dig :-) For en succes må man da sige at din pude er!

  SvarSlet
 7. Hej Lise. Hvor detaljeret er mønstret på barnevognspuden? Vil en ikke-trænet-syerske ville kunne sy puden ud fra mønstret? Jeg overvejer at købe mønstret for at sy en pude til min dreng :-). Kontakt mig venligst på nannajle@hotmail.com... Jeg kunne ikke finde din mailadresse her på siden. Håber du ser dette.

  SvarSlet
 8. Hej Lise. Hvor detaljeret er mønstret på barnevognspuden? Vil en ikke-trænet-syerske ville kunne sy puden ud fra mønstret? Jeg overvejer at købe mønstret for at sy en pude til min dreng :-). Kontakt mig venligst på nannajle@hotmail.com... Jeg kunne ikke finde din mailadresse her på siden. Håber du ser dette.

  SvarSlet
 9. Hejsa

  Er det bare mønstret eller er der en trin for trin diy med billeder? Har aldrig syet før, så vil være nemmere med billeder. Håber du vil vende tilbage :)

  SvarSlet
 10. Hej Lise, hvad er mailadressen, hvis man gerne vil købe mønsteret?

  SvarSlet
 11. Jeg kunne også godt tænke mig at vide hvor man finder din mail adresse, på forhånd tak:)
  Mvh Sarah

  SvarSlet

Dejligt du kiggede forbi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails