onsdag den 23. juli 2014

Dejlig dag i Tolk-Schau

Idag har vi været alle fem afsted til Tolk-Schau Familien Freizeitspark, som ligger 40 km syd for grænsen. Et dejligt sted for os med små børn. Og selvom Magnus er 11 år har han nu heller ikke kedet sig, selvom der ingen sindsyge rutschebaner var. Har blot tullet rundt på de smås præmisser og ladet legebarnet råde. Gustav og Trine har klaret dagen med bravour, trods Gustav faldt i søvn da vi stod i kø på et tidspunkt og kun fik 15 minutters lur på min arm. Sejt lillemand - dog gik alle mand kolde på vej hjemad.
Det kan anbefales at leje en af deres små hyggelige grillhytter, som foruden grill-sted også kan bruges som opmagasinering, og tilholdssted hele dagen.
                           

1 kommentar:

  1. Hej Lise. Tak for din anbefaling. Selvom jeg egentlig stammer fra Sønderjylland (nærmere bestemt den lille landsby Korup ca. 15 km fra Rødekro), så havde jeg aldrig hørt om stedet. Så da vi i sidste uge var på besøg hos min far i Aabenraa, tog hele familien inkl. mine søstre og min niece en tur dertil. Og det var SÅ hyggeligt. Faktisk så hyggeligt, at vi besluttede, at det skal være fast familietradition hver sommer. Vores piger elskede det, og vi nød den afslappede stemning og at forlystelserne var virkelig gode til mindre børn. Det er virkelig noget helt andet end at tage i Tivoli, Bon-Bon land etc. Så tak for alle tiders anbefaling :-)
    Kh Judith

    SvarSlet

Dejligt du kiggede forbi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails